Værd af vide

Sådan starter du en succesfuld opstaldningsstald

Har du en stald, der er for stor til, at dine egne heste kan fylde den ud? Så er det en fremragende ide at gøre det til en opstaldningsstald og tjene lidt penge på projektet, nu hvor du er i gang.

Der er mange hestepiger, der ønsker sig en hest eller pony hvert år til deres fødselsdag eller til jul, men drømmen kan ikke blive til virkelighed, fordi de mangler et sted, hvor de kan have den stående. Med en opstaldningsstald hjælper du deres drøm på vej.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du starter en succesfuld opstaldningsstald, så læs mere her, hvor du får nogle få tips og tricks.

Gør stalden indbydende og tiltrækkende

Dette er et projekt, der ikke kun gavner kunder, det gavner også dig. En stald der er hyggelig og indbydende at træde ind i, er en stald, hvor du kan få mange flere timer til at gå i det hyggelige selskab.

Med lidt rengøring og nogle nye detaljer i stalden, kommer du rigtigt langt, og stalden vil føles helt ny hver gang du træder ind i den. Køb eventuelt nogle Holmegård lamper, der giver stalden den rette belysning, og nogle nye sadelknægte, så sadlerne hænger godt og stabilt.

En renovering af stalden er også godt for både luften i stalden samt til at vedligeholde den, så den holder i flere år uden skader. Altså er der flere gode grunde til at igangsætte en renovering i større eller mindre grad.

Få din egen hjemmeside

Når først stalden er indbydende, så kan du med fordel lave en hjemmeside, da det ellers kan være svært for andre at vide, at du tilbyder opstaldning.

 På hjemmesiden kan du med fordel lave en kort beskrivelse af stedet og omgivelserne – er der ridebane, gode skovtursstier eller andet, der er særligt tiltrækkende ved stedet? – samt lægge nogle billeder op af stalden, der nu står knivskarpt.

Når du laver en hjemmeside, er det også vigtigt, at du har det bedste webhotel, hvor du kan lægge alt indholdet, der skal være på din hjemmeside. Billeder, tekster m.m.

Få styr på forretningsaspektet

Nu hvor du har en stald, der ikke længere kun er din, så skal du modtage betalinger, du skal have nogle faste leverandører og du skal selvfølgelig have nogle retningslinjer og regler, så det er ens for alle ryttere.

Meget af dette kan du med fordel få nogle professionelle til at kigge på – særligt i opstarten – da det kan være svært at regne det hele ud på egen hånd.

Leverancer af hø, halm, spåner eller hvad end, der nu skal bruges i din stald, er også noget, som du skal have styr på, samt hvor meget du vil passe hestene, der står i stalden.

Har du mulighed for at lukke hestene ud og ind hver dag, har du kontakt til en ridelærer, som du vil samarbejde med, så I alle kan ride hos den samme og måske spare lidt på det, eller skal kunderne selv stå for det hele?

Alt dette er bedst at have styr på fra start, da det ellers kan skabe problemer hen ad vejen.

2 thoughts on “Sådan starter du en succesfuld opstaldningsstald

  • Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

    Besvar
  • I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *